torstai 10. marraskuuta 2011

Artisti Maksaa

Tänään tapahtu jonkinasteinen hajoaminen . 
Meni koulussa vaa hermot ja alko ahistamaan ja oli pakko vaa lähtee vähäks aikaa pois, oon miettiny viime aikoina et onko tuo ala miuta varten.
Miulla oli peruskoulussa yläasteella samanlaisia ongelmia, saatoin yhtäkkiä vaan hajota, luovutin ku en koskaa osannu mitää, huusin syyttömille ihmisille vaikka syy oli pelkästään itsessä ja sit vaa aina lähin pois, ja tulin takasi niinku mitää ei ois tapahtunu. Menihän se välillä tosi pahakski mut ehkä se johtu vaa pahimmasta teiniangstista. Se on vähentyny tosi paljon mut edelleen tulee näitä selittämättömiä '' kohtauksia '' . 
Mut joo takas siihen tän päiväseen. Niin myöhemmin sitte keskustelin opettajan kanssa ni se sano et mie en saa lähteeja että miulla on kuulemma lahjoja ja miusta tulee hyvä kampaaja, mut asennetta pitää muutta.
En mie pysty siihen ! Miten mie voisin sen yhtäkkiä muutta ku se on ollu tämmösenä viimiset viis vuotta.
Enkä mie kyllä keksi mitään muutakaan koulutusta mihin mennä, oon nyt ihan hukassa

Tiiän sen et miun pää ei tuu kestämään tuota alaa, miulla ei riitä kärsivällisyys ...

Muutenki aina sitä on niin innoissaan kaikesta uudesta, sitten parin kuukauden päästä huomaa et ei tää ookkaa niin kivaa ku oletin, ku todellisuus paljastuu . Huoh

Huomasin taas äsken et jääkaapissa ei oo mitään ruokaa, lähin kauppaan ostaa ruokaa ja unohin et miulla on vaan huomisen junalippurahat, ja tottakai olin epähuomiossa käyttäny ne ruokaan joten miun pitää taas lainaa joltain et pääsen huomenna kotiin , ei näin . 

Aamulla kouluun ja joku ihana saa värjätä miun hiuksia vähän huomenna , sitten asemalle ja kohti Parikkalaa. Neljältä sitten lähen bussilla Lappeenrannan Kaamospuhallukseen kattomaan AnomiAa, JES ! mie oon niin innoissani, oon oottanu jo kauan et nään pojat ja kuulen uusia biisejä ::) 

Nyt voisin käydä jäätymässä vielä tuolla ulkona ja sen jälkeen jos nukahtais, saa nyt nähä. 

PS: Nickelback on loistava . 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti