tiistai 22. toukokuuta 2012

Hurjaa.

Tässä euroviisujen lomassa voisin teille vähä jutustella :) Ihan ekaks: en tiedä mitään muuta hirveempää ku nää euroviisu biisit! Paitsi Ruotsin biisi on oikeesti ihan tosi hyvä!

Eilen aamulla kävin suorittaa hygieniapassin, se oli toinen yritys ja läpi meni. Sieltä tulin sitten takas kämpille nukkumaan ku alko vasta yheltä koulu, kerkesin nukkuu hyvin reilu pari tuntia :)
Meil alko eilen se rakennekynsi kurssi, eilen oli vaa teoriaa ja opettaja teki miulle yhen kynnen malliks, näytti miten se tapahtuu :) 
Vaikuttaa silleen ihan helpolta ja hauskalta hommalta kyllä.

hyvät kynnet tosiaan, yhtää ilmaa alla tai mitää :D

 Tänääki alko yheltä ja nukuinki kyl sit vissiin ihan yli puolen kahentoista :) 
Sit käytii Ninan kaa hakee vähä ruokaa ja syötii täs miun luona ja sit kouluu.
Tehtii pohjustus, koska huomenna sitte tehää ainakiin toiselle jo kynnet. Nina tekkee miulle :)
Otan varmaa nyt sit tollaset samanlaiset huomenna koska Torstaina tehää ne uudestaan kun harjotellaa rakennekynsien huolto niin otan sit jotkut oikeesti omannäköset ja kivat :)
Oon niin innoissani tästä! Rakastan rakennekynsiä, aion kyl nyt käydä huollattaa noita et saan kesäks ainakii nätit kynnet.
Toivon mukaan alan tekee näitä itekkin jos saan vaan hankittua kaikki tavarat.

Oon myös eilen ja tänään käyny vähän kavereiden vaatekaapeil ja ostanu niilt myynnissä olevia vaatteita! Omia kirpputoreja ;D

Pakko kyl vielä päästä ihan kunnolla shoppailemaan koska miulle ei oo oikeesti mitään vaatteita kesäks! Enkä tasan kule samoissa vaatteissa joita pidin talvella .... öööö.

Huomenna mummo on vissiin tulossa käymään täällä niin pitää soitella sitä jos se lähtis käymään vähän kaupungilla tai jotain :----)
Ei ollakkaa taas vähää aikaa hengailtu kaksin.

Huomenna voisin myös tyhjentää seinät julisteista sun muusta ja vähän valmistautuu muutenki tohon viikonlopun muuttoon.

Oona otti tänää miusta vähän kuvia, ja rakastu tähän, en ymmärrä :D



kesäfiilis!

 -Hyvää yötä muruset!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti