lauantai 11. elokuuta 2012

Heinolan meininkejä

Tässähän nää meiningit on, lauantai-ilta, istun yksin kämpillä, katon uimahyppyjä, juon light kolaa jo toista pullollista tänään ja juttelen kullan kanssa lärvikirjassa.
Oikestaan voisin käydä nukkumaan. Aattelin nyt vaan valvoo, koska huomenna (huom kello on 1.16) alkaa koulu joten tänään illalla täytyy käydä ajoissa nukkumaan :----) sekavaa eikö.
Eilen lähettiin Maijan kanssa jo joskus kymmenen jälkeen kirpparikierrokselle, ja ai että ku löyty yks hyvä kirppis ja sitä rättionnellisuuden määrää, kiinnostaa varmaan tietää mitä kaikkee löyty ... 

Alunperin ginasta, 3e!

Seppälä, 1,5e !
Vilan tunika 2,5e ! Tää on kyl ehottomasti lemppari näistä kaikista vaikka väri ei ookkaan mikää ykkösistä, mut toi paita päällä on kivannäkönen :)
Musta neule, muistaakseni 2,5e 
Harmaa toppi, 70snt!
Laukku 1,5e ! 
Sit kaupungilta tai no kylältä, miksikä tätä nyt vois järkevästi sanoo, tultii tähän miun luo :D
Piti tehä Maijalle kynnet mut minuu väsytti niin paljon et oli pakko päästä nukkumaan!
Maija lähti ja nukuin neljän tunnin päikkärit .... 
Olin ihan pihalla ja tylsistymässä kuoliaaks mut sit EP tuli kylään ja Maija heti perään ja katottiin Ottolapsi joka on muuten helvetin ahistava elokuva ihan oikeesti. 
Maija lähti ja katottiin EPn kanssa kahteen asti yöllä vitun vammasia youtube videoita :D
Nukuttikin sit vähän ja heräsin aamulla yheltä. 
Käytiin Maijan kanssa satamassa kattoo markkinameiningit, kaupassa, katottiin leffa ja syötiin sekä tehtiin ne kynnet :-----) 






Aamulla aion nukkua toooosi pitkään ja varmaan oon ihan kämpillä yöpuvussa koko päivän koska viiminen lomapäivä! Paitsi pitää kyllä käydä palauttamassa elokuva filmtowniin ja kävelemässä koulureitti että tiiän miten sinne mennään ja kuinka paljon menee aikaa, jeejee.

Nyt nukkumaan, öitä pupuset <3 

1 kommentti:

  1. Sulle ois haaste ^^

    http://sarrop.blogspot.fi/2012/08/twnety-things-about-me.html

    VastaaPoista