keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pikaiset kuulumiset

Heippahei! 

Täällä kirjoittelee flunnsainen, hyi inhottavaa ku on joutunu niistää kaks päivää nenää nii et tuntuu koht et aivot tulee ulos, ,jooo. 
En oo ottanu mitää kuviakaan nyt sunnuntain jälkeen kun ei tässä oo oikein tapahtunut mitään erikoista.
Maanantaina oli ihan normaali koulupäivä kasista neljään ja illalla taisin vaan olla ihan kotona.
Tiistaina päivä olis loppunu kahdelta mutta jäin koululle tekemään äänityötä kun jäin Berliinin reissun takia hieman muista jälkeen. Neljältä menin toiseen koulurakennukseen salille A-K:n, Saara-Maijan ja Henkan kanssa. Treeni oli aika rankka, varsinkin kun en oo pitkiin aikoihin oikein harrastanut mitään liikuntaa. 
Nyt on puraissut sitten liikunta kärpänen ja oon alkanu viimein tekemään asioille jotain. On huolia jotka oon aikasemmin hukuttanut syömällä, nyt olen korvannut sen liikunnallta. Esimerkiks tänä iltana (vaikka olenkin kipeä!) vitutti, ärsytti, itketti. Löysin netistä mielettömän kivan treeniohjelman ja tein sen kertaalleen läpi.
Palkitsin itseni kahdella kupilla kuumaa teetä sekä oikein isolla leivällä!
Tee on muuten ehkä maailman parasta. 

Tänään alkoi koulussa jo olo heikkenemään aikalailla mutta sinnittelin vielä kolme ylimääräistä tuntia koululla koska halusin äänityöni olevan täydellinen, nyt se on valmis ja oon kyllä enemmän kun tyytyväinen.
Ensimmäinen kunnon koulutyö ja osasin tehdä sen suurimmaksi osaksi ihan itse! Eikä menny kertaakaan hermot ;) 
Se on kuultavissa facebookissa, blogger ei jostain syystä taas haluu tehdä yhteistyötä.
En nyt käy siintä enempää kertomaan koska sitä ei saa tähän. 

Huomenna ajattelin tehdä taas koulussa vähän ylitöitä jos tää tauti ei tästä pahene, olo on kyllä tällä hetkellä harvinaisen heikko. Haluisin kuitenkin hirveesti taas huomenna koulun jälkeen salille. 
Perjantaina lähden kyllä koulusta paljon muista aikasemmin niin että kerkeen kahden junaan ja kotin, oon Parikkalassa pe-la ja lauantaina iltapäivällä lähen Imatralle murun luo, tuntuu taas että oltais oltu vuosi erossa toisistamme, eikä pelkästään sen takia ettei olla nähty .... 

Yritän kuvailla teille ja postailla jo ennen perjantaita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti