maanantai 4. maaliskuuta 2013

Hiihtoloma

Tiistai-iltana tosiaan lähdin Imatralle. Ennen sitä kävin kuitenkin parhaan Karon kanssa salilla tekemässä oikeen tappotreenin. Kyykyt sai reidet huutamaan ja keskiviikkona ei sitten käveltykkään :D
Keskiviikkona sain ihan kivan flunssan ja kyllä tätä nenää on saanu niistellä tässä ihan koko loppuviikon. 
Keskiviikko - torstai välisenä yönä olo oli aivan järkyttävä ja ajattelin jo että kohtalo on puuttunut peliin kun miun ja murun kuukausipäivä oli vuorokauden päässä. Oltiin tosiaan molemmat viimeks vatsataudissa ja nyt miun olo sitten enteili sitä samaa. Onneks kuitenkin sain loppupeleissä voitettua taudin ja torstaina olo oli jo hitusen parempi. Ihan täysillä ei kuitenkaan vielä menty. Miksi aina lomalla pitää sairastaa ? Koulupäivät on sitä varten!

Mie en sitten saanut yhtään kuvaa lomalta kun se muistikortti meni rikki. Nyt oon takasin Heinolassa, löysin kameran laturin ja yhen lainassa olevan muistikortin.
Tänään tuli tuet joten täytyy hankkia ainakin uudet kuulokkeet, se muistikortti sun muuta tarpeellista.
Himottais tehä tilaus fitnesstukkuun mutta se nyt taitaa siirtyä. 

Imatralla ollessa käytiin murun kanssa kattomassa uus rölli- elokuva, oli hyvä :')
Tostai - iltana lähettiin ajelee kotiin. Löhöttiin vaan koko loppuloma. Perjantaina käytiin salilla ja lauantai aamuna lähettiin Savonlinnaan vähän shoppailemaan.
Eilen illalla tulin sitten takas aina ankeaan Heinolaan.

Kiitos äitin, savonlinnasta tarttui mukaan seuraavaa:


Vihdoin! Mustat korkeavyötäröiset (murun sanoin: äitiyshousut) Vero Moda

Luonnonvalkoinen paita, H&M

Uskomatonta mutta totta, löysin CITTARISTA ihan superkivat kengät!

Puolipitkä paita, seppälä


Pari toppia tarttui myös kirpparilta mukaan :---)



Muutamia kosmetiikkajuttuja on lähiaikoina tullut myös Avonilta, josta tilaan yleensä kaikki meikit ja muut tuotteet mitä käytän:







Parikkalan s-marketista tarttui mukaan yhtenä päivänä aikas mielenkiintoinen lehti, ja sen kannesta kanteen luettuna päätinkin tilata kyseisen lehden!


Tänään kävin vielä ärrältä noutamassa aikas kivaisan paperilappusen ...


Perjantaita odotellessa siis! Perjantaina miulla on myös työhaastattelu Heinolan abc:llä ja illalla saan rakkaani tänne päin pitkästä aikaa. Meillä onkin viikonlopuksi mukavia suunnitelmia, kerron niistä tässä viikon aikana ja postailen varmaan myös muutenkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti