maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ihana Viikonloppu!

Miulla alko viikonloppu jo torstaina ja äiti sitten aatteli että voisin lähtee perjantaina kotiin. Oisin voinu muuten lähtee jo torstaina mut heräsin neljän aikaan iltapäivällä niin en sitten jaksanut minnekkään mennä.
Lahnasin koko päivän kotona, tein kunnon siivouksen ja illalla sain vielä kaverin kylään. 
Aamulla en jaksanu herätä vielä niin aikasin että oisin menny yheksän bussiin joten lähin sitten myöhempään ja ehdin kahen junaan Lahdesta.
Kotiin päästyä käytiin äitin kanssa kaupoilla ja hengailtii vaa kotona. Illalla olin sopinu Karon kanssa että käydää kattoo Kirnun (nuorisotila) meiningit ja oltiin siellä sitten jonkin aikaa. Sitten Karo ehotti jos otettais muutamat ja mentiin sit niille ja juotiin muutamat ja päätettiinki että lähetään käymään asemalla. Istuttiinki siinä sit ihan jonkin aikaa ja sit lähettiin käymään vielä Lohikontissa kun Karo halus laulelee. Oli tosi hauska ilta ihanassa seurassa! <3




Lauantai aamuna heräsin jo ajoissa että ehdin olla mahollisimman paljon päivän aikaan elossa ja tiesin jo melkein aamulla että tuun illalla lähtee imatralle.
Tein kaks peltii pitsaa ruoaks, hengailin vaa ja sit iltapäivällä rakas serkkupoika Jone tuli miulle hetkeks hoitoon, juotiin limpparia, juteltiin ja sit mentiin ulkoilemaan ja oltiinkin melkein pari tuntia ihanassa säässä! :)














  
Illalla lähin sitten viimisellä junalla Imatralle ja rakas olikin minuu jo asemalla vastassa. Otettiin muutamia siinä ja sitten aateltiin että lähetään käymään jossain ulkona vähän kattelee ihmisiä kun ei huvittanut nukkumaan mennä tai mitään. Oltais menty heti OC-baariin mutta sinne oli 12 euroa vielä sisään yhden aikaan niin mentiin kattomaan Bar Q, otettin siellä sitten yhet ja sitten päästiinkiin yli puolet halvemmalla OC-baariin kun esiintyjä oli lopettanut. Oli oikein rauhallinen ja mukava ilta ja kotiin päästyä oli kyllä todella väsy. Sunnuntaina nukahtelinkin sitten koko ajan ja kotimatkalla oli vaikeuksia pysyä hereillä. Onneks pääsin suht ajoissa Heinolaan, söin vähän ja kävin heti nukkumaan! 
Oli ihana ja rentouttava viikonloppu ja sain viettää sen rakkaitten ihmisten kanssa. On vaan aina niin kauheeta palata tänne takas kun miulle ei oo täällä ketään. Onneks ihan pian on! En millää malttaisi oottaa että pääsen sisustelemaan minun ja murun yhteistä kotia :--)

Tällä viikolla alotan lenkkeilyn vihdoin ja viimein muistin ottaa lenkkarit kotonta mukaan, tiet on sulat ja sää näyttäs olevan mitä mainioin. Huomenna kuitenkin pitkästä aikaa salille ja illalla vähän kokkailemaan parin ystävän kanssa. Koulujuttuja voitte käydä lukemassa näyttöblogin puolelta TÄSTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti