lauantai 11. toukokuuta 2013

Muutamia jutskuja! ;>

Blogin pariin pitkästä aikaa! :)
Mittään erikoista ei oo tapahtunu. Tänään alkoi työt ABC:llä ja hirmu mukava kesä varmasti siellä tullee olemaan. Miulla on nyt tää ja ens viikonloppu työhön perehdyttämistä 9-15, ens viikonloppuna saan sitten tietää jo millon saan lisää töitä. Lasken päivä 22 päivää kun pääsen lähtemään murun luokse Imatralle pitkän näkemistauon jälkeen, kyllä se sieltä tulee :)

En kyllä muista ollenkaan mitä oon teille viime aikoina päivittäny mut kuvia on jonkin verran, joten niistä vamraan saa paremmin selvää mitä on tapahtunut :)
Viime viikonloppu oli tosi kiva! Äiti, isi ja Jarkko tuli tänne jo lauantaista aamusta, käytiin pakolliset kauppareissut, haettiin ruokaa ja sit tultiin tähän miun kämpille ja pistettiin rempalla olevii paikkoja takas kuntoon ja vaan oltiin, sitten illansuussa ne lähtikin. Sunnuntai aamuna sain lisää vieraita kun kummit ja miun ihanat serkut tuli ekaa kertaa täällä käymään. Herkuteltiin ja juteltiin :)

Muuten oonkin vaan hermoillu, itkeskelly ja hajoillu ton kouluasian kanssa. Kun se ei vaan suju niin se ei suju. Oon nyt saanu kai tsempattuu sillee et saisin jotain tehtävii tehtyy et pääsen syksyllä muiden kanssa jatkamaan. Sitä näyttöähän mie en nyt sitten tee. Koska en tiiä mitä oon tehny mutta mitään en oo vuoden aikana oppinu ja tuo koulu ei oo ollenkaan miun paikka. Joko miun pitää ettii jotain muuta opiskelun sijasta tai sitten käydä toi väkisin loppuu ja jatkaa sit sen oman jutun ettimistä. En tiiä. 

Vappukuvia tähän alkuun. Ai vähänkö myöhässä tääkin? Miun vappu meni kavereitten kanssa ollessa ja muutamassa baarissa käytiin. Muut humaltui, minä en. Mutta osittain ihan hauskaa, osittain taas ei :D No ainakin meillä oli Maijan kanssa maailman hienoimmat prinsessa-asut! Prinssi vaan puuttui :(





Tässä vähä miun kokkailuja enne äitin ja iskän vierailuja :) 




Tähän väliin vähän pyllyä mutta tää oli paras kuva minkä näistä sain, uudet rakkaushousut kirpparilta:

meillä oli tuossa keskiviikko-iltana tyttöjen ilta. Maria (eli miun Maija<3) on buzzador ja sai testattavakseen veet-tuotteita ja niinhän me testattiin! Minäkin oon nykyään myös buzzador nyt vaan odotellaan millon pääsisin mukaan johonkin kampanjaan! :)
Lyhyesti kerrottuna buzzadorina oleminen on sitä että saat kutsuja kampanjoihin. Jos pääsee mukaan kampanjaan pitää eka testata tuotteita/palveluita itse - levität tietoa ystävillesi ja tuttavillesi kertomalla heille tuotteesta eli buzzaamalla. Kampanjan aikana lähetät salamaraportteja ja kampanjan päätyttyä lähetät loppuraportin. 
Kerron tästä ihan varmasti jossain postauksessa erikseen lisää! :) 

Myö päästiin siis testaamaan veet- tuotteita ja miulle tää olikin hassua kun en oo koskaan kärsiny esim sääri taikka käsikarvoista mutta löytyi sieltä kuitenkin itsellekkin sopiva tuote. Ja hauskaa meillä ainakin oli!
Illan jälkeen lähettiinkin vielä terassille!






Tän lisäks katottiin myös lätkää. Oon muutenkin kattonu sitä tässä viimeaikoina aikas pasljon, parast! ;--)

Haluutteko nähä miun koulukuvan, oon ihan varma et haluutte, koska näytän taas ihan joltain tädiltä ...
:D:D:D:D:D:D

Omaa naamaa ja tukka asiaa tähän loppuun kuvin, näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä! :)







4 kommenttia:

  1. hemmetin hyvin käy sulle blondit hiukset! damn oot kuuma

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voihan anonyymi kuka olet ;D mutta kiitos ! :P Ja jooo miustakin nää on kyllä paljon enemmän miun juttu kun nuo aikasemmat :)

      Poista
  2. nahkatakkinen tyttö.

    VastaaPoista