torstai 26. syyskuuta 2013

Monenlaista.

Kysymyksiä ei tullut tarpeeksi joten en tee sitä vastauspostausta niihin, ehkä joskus toiste jos tulee enemmän :--) Ehkä munki pitää hankkiutua raskaaks koska vauvablogeilla on aina eniten lukijoita ja kaikkia kiinnostaa. Tai sitten musta pitäis tulla joku jonkun lajin harrastaja, että tää painottus johonkin tiettyyn asiaan. Mutta ajattelin pitää tämän tälläsenä ja tiiän että ainakin muutamat seurailee, en ala itseäni muuttaa siksi että saisin lisää '' näkyvyyttä '' .
Joten pysyköön tämä turhan paskanjauhannan blogina !
 
 
 
 
Viime perjantaina Tommi lähti Tampereelle ja Tytti tuli miun luokse viettää vähä tyttöjen laatuaikaa!
Me tosiaa seikkailtiin sit kuitenkin melkein koko ilta kaatosateessa ympäri Heinolaa ja vierailtiin erinäisten ihmisten luona, siinä se laatuaika :D Aamulla piti lähteä Tytin mukaan Helsinkiin mutta valitsin paremmaksi vaihtoehdoksi oman sängyn. Säästypähän nekin sataset.
Oikeastaan koko loppuviikonlopun lukuunottamatta parin kaverin kanssa hengailua vaan lahnasin yksin kämpillä. Sunnuntaina aamulla siivosin ja aamupäivällä mummo ja ukko tuli kylään! Hyö ei ollu koskaa aikasemmin käynykkää Heinolassa. Sain mummolta ihanat pitkät villasukat ja kännykälle sellasen pinkin virkatun pussin, kiitos <3
Käytiin myös parhaimmassa Heinolalaisessa ravintolassa syömässä ja cittarissa.
 
 



Uudet popot, kiitos ukko <3

Sunnuntai iltana kävin vielä salilla ja menin siitä vielä Tommia vastaan bussista.


 

 
Palaa hermot tähän Bloggeriin kun tää taas NIIIN TOIMII !
Mutta joo, ostin tota Dietmixiä palkkariks koska en oo aikasemmin käyttäny mitää ja tota suositeltiin alotteleville, tolla voi myös korvata aterioita. Tein ton sunnuntaina maitoon ja meinasin oksentaa, niin makeeta että hyi! Ja toi oli viel tosi kalliskin opiskelijabudjetille ... Aion kuitenkin opetella juomaan noita koska noi on tosi tehokkaita niin ei tuu sitten heti salin jälkeen sännättyä jääkaapille että jaksaa oottaa sen puolisentoista tuntia.

Hyvä boogie!

Hyvä fiilis ennen treeniä. Tossa on tota lähtötilannetta nyt, ens kesänä ei olla enää tässä, haluun tosta kropasta EROON ! :--)
 



Käytiin hohtokeilaamassa luokan kaa viime perjantaina ...

Eilisen päivän kylmää kauppareissua
 
 Eilen kävin Heinolan koululla kakkosten  lyhytelokuvien ensi-illassa. Ne oli kaikki niiin hienoja!
 
Tommola:
 
Avaaja:
 
Battere La Carne:
 
Verhot:
 
KÄYKÄÄ KATTOMASSA!
 
Viikonloppuna ollaan molemmat pitkästä aikaa kotona eikä olla suunniteltukkaan mitään erikoista, koitan kuvailla teille viikonlopusta :)
Nyt koitan kattoo yhtä dokumenttia yle areenasta ja siintä aiheesta (nuorten syrjäytyminen) pitäis väsätä julistetta ja julistetta ja pitäis räpsiä jotain muokattavia kuviakin. Tuolla ulkona on vaan niin pirun kylmä että ei tekis yhtään mieli mennä tonne kuvailemaan, hyrr!
Oon käyny pariin otteeseen täällä Lahdessa yhdellä aivan ihanalla kirpparilta ja mukaan on tarttunu vaikka mitä kaikkea. Voisin tehdä seuraavaksi postauksen mitä on tullut viime aikoina hankittua ja hiusjuttuja on myös tulossa :-)
Hyytävävän kylmää syyspäivän jatkoa kaikille!
 
 
 
 
 

 
 
 



2 kommenttia:

  1. Soppiipa hyvin toi pinkki/punane :>> Ja onko stamppahammas piirrustus vai tatuoinit o_o Sun paskanjauhantaa on iha kiva lukee ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :> tatska on! keskeneräinen vielä tosin :) en oo kehdannut siitä vielä kunnon kuvia ja postausta laittaa kun on tosiaan vielä aikas kamala :D ja hyvä jos näin on, niin jaksaa sitten aina kirjotella :)

      Poista