maanantai 16. syyskuuta 2013

Täällä taas !

Oiskohan korkee aika herätellä tää blogi henkiin !? Vilkuilin tossa aikasempia merkintöjä niin viimeksi kesällä kirjotellu teille, hyi mua.
On ollu vähän ikävä teitä, mitä teille kuuluu ? :--)
 
Miulle kuuluu ihan hyvää! Kesä tuli ja meni. Ja sehän meni miulla töissä. Onneks se on nyt ohi! Niinkun osa varmaan tietääkin miulla oli aika karmea kesätyö, koska työpaikan ympäristö nyt oli mitä oli. No saihan tuolta ainakin vähän ylimääräistä rahaa ja käytiinkin sitten koulujen alettua Tommin kanssa Helsingissä viikonloppureissussa ja pääsin myös vihdoin kotona käymään.
 
Koulukin tosiaan alkoi. Ja minähän nyt siis käyn tätä ykkösvuotta täällä uudestaan ja koitan ottaa muita kiinni. Vaihdoin hetkeks aikaa Lahteen opiskelemaan tämmöseen Pulssi työpajakouluun, jossa on vaan muutamia opiskelijoita. Kaikki tekee niitä oman alan tehtäviään. Täällä kovasti suoritan roikkumaan jääneitä juttuja, jospa sitä vaikka joku kaunis vuosi valmistuisikin! Hitaasti hyvä tulee vai miten se menee ...
Täällä ollaan aina jakso kerrallaan eli kahdeksan viikkoa ja sitten katotaan että mikä on tilanne. Tällä hetkellä miulla on semmonen olo että voisin olla täällä vuoden loppuun ainakin. Koska en oo varmaan ikinä koskaan missään pystynyt keskittymään näin hyvin ku täällä ja onhan täällä mukavaa porukkaakin :)
 
Ois niin monenmoista asiaa etten kehtais kaikkia tunkee samaan postaukseen. Joten laittakaa kommenttia vaikka mitä haluisitte lukee! Ois aihetta mm:
- Hiukset
- Viimeaikaiset vaatehankinnat (joita on runsaasti)
- Voisin tehä teille pitkästä aikaa kämppäpostauksen ?
- Tai sitten vaan voisin yleisesti höpötellä vähän kaikesta.
 
Aika paljon on tullu räpsittyä kuvia varsinkin nyt kun hommasin kesällä ton uuden puhelimen niin ainakin kuvien osalta ei oo enää ongelmaa kun ei tarvii raahata järkkäriä jokapaikkaan mukaan joten niitä varmaan ilmestyy tänne sitten.
 
Mulla on nykyään myös instagram jossa voitte seurailla nimellä riikkamarjaana !
 
Mulla ois vielä tunti koulua ja innolla oootan että pääsen kotiin koska tänään pääsen taas salille, oih. Olin kokonaan unohtanu kun laitoin ton kortin tauolle kesän ajaksi kun en tietenkää jaksanu siellä kesällä käydä että se alkoi nyt syyskuun alusta saakka. Eilen tuli lasku joten nyt pitää kyllä käydä sitten loppukuu ihan koko rahan edestä etten maksa turhaan. Motivaatio on ollut vähän hukassa mutta näin aluksi pakotan itteni sinne niin sitten se taas siintä lähtee. Saa nähdä miten tänään käy ... ajattelin kyllä alottaa tämän loppukuun ihan pelkällä rasvanpoltolla ....................
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti