maanantai 13. helmikuuta 2012

Arveton on Arvoton

Tuo otsikko kuvaa kyllä ainakin viikonlopun tapahtumia.
Se on myös torstaina tulleen Stam1nan uutukaislevyn päätösraita. 
Onpahan muuten hieno levy! Nyt kun sen on kuunnellu jo määrittelemättömän monta kertaa läpi niin se alkaa kuullostaa erittäin hyvältä, koska ekan kerran jälkeen oli vähän hämmentynyt olo. 
Levyn mukana tuli myös dvd ja paita (joista en tiennyt) ja kiitos muuten vielä täälläkin rakkaalle ystävälleni kun auttoi hankkimaan tuon levyn ja piristävänä yllätyksen ♥ !

Perjantaina koulusta tultuani kävin pakkailemaan ja Nikulainen kävi kahvilla ja sitten lähinki Saran ja Jarkon kyydissä Parikkalaan. Enpä ollukkaan sitten perjantaina oikestaan kotona ollenkaan. Lähettiin heti mummolaan ja sitten Karo ja Heikki tuli hakemaan miut sieltä ja menin värjäämään Karon hiukset, oli ihana nähä pitkästä aikaa kunnolla ja jutella
Hyö heitti miut sit ojan kautta kotii ja siintä lähinki sit samantien vielä kattoo yhtä pikkumiestä. Niko oli taas kasvanu ja tajuun joka kerta miten paljo mie sitä pikkusta rakastan ! 
Lauantaina nukuinki sitten pitkälle iltapäivään, käytiin äitin kanssa kaupoilla ja vaa hengailtii.
Nukuin liian pitkään ja tuli kauhee kiire alkaa laittautuu iltaa varten. Jossain puolen kuuden jälkeen lähin sitten Oonan kautta Aseman baariin vähän kokoustamaan enkä nyt oikeen tiiä saatiinko taaskaan mitään järkevää aikaseks. 
Ja siintä sitten särkisalmelle viihteelle ! Oon jo kauan toivonu isoja bileitä ja nyt ku sain sellaset ni toivon etten olis edes ollu siellä.
Onnistuin satuttamaan pääni aika pahasti ja nilkka on paketissa koska tulin rappuset jossain kohtaa melko vauhdikkaasti alas. Myös puhelin ja kengät varastettiin. Enkä halua koskaan enää kokea eilistä oloo uudelleen.
Oon puhunu tänään muutamalle ihmiselle avoimesti että voisin vähentää alkoholinkäyttöä, siintä ei ole mitään muutaku haittaa! 
Ainakin jos käyttää sitä samalla lailla kun minä. 

Tänään onki sitten ollu oikestaa aika hirvee päivä. Koulussa mukamas vakavia keskusteluja koulutuspäälikön kanssa ja nyt nekin on yhtäkkiä huolissaan miusta kun erehdyin sanomaan heille että minuu ei kiinnosta tää koulutus. 
Pelon sekaiset tunteet on ollu tänää läsnä, mutta sain asian hoidettua ja nyt kaikki alkaa olla ok. Tosin en tiedä seuraako tuosta asiasta jotain muuta vielä. 
Koulun jälkeen kävin Petran kanssa kirpparilla mutta en löytäny mitään :( 
Muistin että omistan 20 euron S-ryhmän lahjakortin ja ajattelin kuluttaa sen Sokokseen. Kiertelin siellä aikani enkä löytäny mitään joten ostin koko rahalla ruokaa! 
Tytti tuli sitten käymään, katottii Bruno ja äsken olin viel hänen seurana kaupassa. 
Nyt vaan koitan parannella tätä jalkaa että pääsisin tällä viikolla vielä Zumbaan. Tosin viimeks kun miulle kävi näin, niin jalka oli kolme kuukautta kipeänä. En todellakaan haluu että nyt käy taas niin.
Onnistuin vihdoin myös tekemään soittolista Spotifyyn, oon suunnitellut sitä viikkoja! :D
Mitäs muuta. Ekoja festariesiintyjiä on alettu julkistamaan ja ainakin Ilosaareen ollaan täällä menossa ! :----) Ihanaa, tuo on niin merkki siintä että kesä ei oo kaukana

Huomenna on ystävänpäivä!
Ihanaa, saa paljon haleja ja pusuja (no okei ei jälkimmäistä) 
Koulun jälkee mennää tyttöporukalla ulos syömään ♥ !

Tällästä miun viikonloppuun ja alkuviikonsuunnitelmiin. Nyt kyllä jäitte ihan ilman kuvia. 

VIETTÄKÄÄ KAIKKI IHANA YSTÄVÄNPÄIVÄ JA MUISTAKAA MUISTUTTAA RAKKAILLENNE MITEN TÄRKEITÄ NE ON! :------------)

2 kommenttia:

  1. siis mitä ihmettä, kuka helvetti sielt särkisalmen bibbaloist oli oikee pölliny kaikkien kengät ja takit ym :o ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii sen ku tietäsin! Että pistää vituttamaan tollanen ku ei oo jollain vissii varaa omii tavaroihi ! >.<

      Poista