tiistai 7. helmikuuta 2012

Päivä 12 - käsilaukussani +++ ylläripostaus!

Miulla on aika pitkät päivävälit näissä '' Päivä - '' - merkinöissä, mutta pääasia että saan tehtyä loppuun asti :)
Tähän samaan postaukseen myös ylläri juttuna ns. kosmetiikka systeemi, eli kaikki meikit/hius/vartalo - tuotteet joita käytän ja joita suosittelen ! Varastin idean Tytin blogista ja tykkään ihan hirveesti lukee bloggauksia kyseisestä aiheesta.

Mutta niin tuohon pääasiaan.
Nimi '' käsilaukussani '' kuullostaa typerältä koska en käytä käsilaukkuja, tai jos käytän niin se on hyvin harvinaista. Yleensä miulla on kangaskassi tai joku käsilaukun tapainen mutta olkalaukku tai sitten vaa sullon tavarat takin taskuihin, koska ne ovat valtaisat ! :)
Kuva varmaan kertoo enemmän ku tuhat sanaa taas tässä asiassa.

elikkäs löytyy oikein seksikäs ja muutenki miun tyyliin sopiva hello kitty - lompakko. Mutta usein en ees ota lompakkoa mukaan vaa viskaan visan tai rahaa mukaa jos sattuu olee.
Tupakat tietysti ja tikut. Käytän tikkuja koska onnistun aina hävittämään sytkärit ja tikun on halvempia :D Miulla on kaks puhelinta kun on kaks liittymää, tuo nokia x3 toimii silti lähinnä vaan soittimenä, ja kuulokkeet tietysti aina matkassa ! Ja avaimet ja huulirasvahan nyt on ihan itsestäänselvyyksiä. Joskus miulla on myös kynä matkassa, sitä tarvii aina.
Koulupapereita myös.

Ja sitten siihen toiseen ! :)

Noista neljän luomiväripaleteista käytän eniten tuota ruskeeta ja tuosta toisesta sitten oikeastaan vaan tuota kultasta ja nudea. Tuo pienempi pyöreä jossa on tummanharmaa ja valkoinen on kovassa käytössä. Tuon hopeisen glitterin ostin italiasta ja sitä oon käyttäny aina silloin tällöin. Se on aika räväkkää niin en laita sitä yleensä koskaan esim. kouluun. Keikkameikkinä toimii ! 
Kaikki muut kolme on tilattu Avonilta. 

Meikkivoiteista ehdoton lemppari on Avonin meikkivoide puuteri, sävy: Nude. Ihan ykköstä!
Aion nyt myös kokeilla samaa mutta puikko muodossa.

Meikkivoiteen päälle laitan aina tavallista puuteria ja sitä löytyy tällä hetkellä Lumene merkkisenä. Ja siihen päälle sitten aurinkopuuterihelmiä, ja taas Avonilta. Kalliita mutta kestää tuo purkki sellaset puol vuotta että ihan jees !

Tuosta vasemmalta oikeelle maailman paras eyeliner, puuterimainen vähän kimalteleva luomiväri, sitten siinä on hopeinen glitter eyeliner joka on ehdoton bilemeikissä. Toisessä päässä ripsiväri mutta sitä en käytä. Oikeenreunimmainen ripsiväri on aivan parasta ! Sitten yksi kajaaleista joita käytän, toisessa päässä musta toisessa hopea, ne ei nyt vaan näy. Toinen hyvä eyelinet ja kulmakynä. Kaikki muut paitsi kaks vikaa on Avonin. Eyeliner Oriflamelta ja kulmakynä taitaa olla Sokokselta.

Sitten tän kylmän talven suosikkiin ! 
Doven asteittain päivettävä kosteusvoide ( tekee kyllä kivan ruskeeks jo kun on laittanut vaikka parikin kertaa) ainakin itsellä. Levittyy tosi tasaisesti ja jos laittaa oikein ei jätä rajoja.

Hiuslakoista käytän useimmiten tuota Wellaflexiä kun tuo goldwell on niin kallista ja sitä saa vaan kampaamoista. 

Ihana Wellan shampoo ja hoitoaine.
Siinä myös yks todella hyvä värishampoo, saa vaan kampaamoista.

Suihkutettavat hoitoaineet. En käytä näitä kovinkaan usein mut tykkään kuitenki enemmän tuosta Goldwellin. Molempia saa vaan kampaamoista.

Lömpösuojaa ja color maskia käytän harvoin, molemmat silti omistan.
Nuo on muistaakseni molemmat tilattu hair storelta.

Meikit silmistä lähtee Avonin silmämeikinpoistoaineella ja kasvot puhdistan dermalogican puhdistusaineella. Tykkään tuosta ihan älyttömästi, puhdistaa ihon hyvin ja tekee sen tosi raikkaaksi ! Tuota saa ainakin Parikkalan kauneushoitola Hair & Beaty Sanista.

Tykkään käydä vaahtokylvyissä ja tuo kylpyvaahto ja kylpykukat on tilattu Avonilta. Nuo kylpykukat on ihania ! Niitä on tuossa paketissa tosi paljon eikä niitä tarvii laittaa veteen ees paljon. Tuoksuu taivaallisilta ja värjää veden ihanasti ja vaahtoaa vähän :') 
Tuo Doven suihkugeeli on sokokselta, kivan tuoksuinen se myös.

kasvorastaa ja vartalovoidetta käytän joskus. Siinä myös joku tollanen vartalovoide, se on aika jännää. Ja vartaloöljy. Kaikki taas ihan taivaallisen tuoksusia. Ja Avonilta jokainen.

Käsivoiteita tulee käytettyä varsinkin näin talvella kun käden kuivuu tosi nopeesti.
Tuossa kolme Avonin lempparii !

Miulla on tosi paljon tuoksuja ja tässä niistä vaan murto-osa elikkäs lempituoksut :) 

Niinku varmaan aika moni huomas tilaan lähes kaikki tuotteet Avonilta koska äiti myy niitä. Joka kuuakus tulee tilattua sieltä jotain. Jos kiinnostuit käy osoitteessa www.avon.fi
Miun kautta voi myös kysellä näitä, ja tilata !!!

Ihan pikaisesti vielä tätä päivää.
Karo ja Sonja tuli käymään samoin Tytti, joka värjäs miun hiukset ja sitten katottiin vielä puolikas leffa joka oli täyttä paskaa.

oli jännää saada taas musta tukka.
toivottavasti miun pidennykset tulis huomenna.
huomista muutenki odotellessa koska Stam1na ja uusi albumi Nocebo, ah.
Kivaa postia siis tulossa ! 
Nyt voisin joko käydä nukkumaan tai alkaa parinkymmenen minuutin päästä alkaa kuuntelemaan radio rockilta kyseisen albumin ensisoittoa.
Miten on, tekiskö sen vai odottaisko huomiseen että saa itse levyn käteen ? 

Palaillaan taas, ja ainii heittäkää kommenttia !!!

4 kommenttia:

  1. miksi poltat westiä kun se on pahaa ? XD tällasii mietiskelin:) ps. pian nähääään

    VastaaPoista
  2. haha ihana :D siksi koska se on halvinta suomalaista mitä saa ja kävin vaa nopee ostaa sen ärrältä ku oli kauhee kiire junaan XDXD mitääh, ootko tulos tänne vaai ? :o ihanaa !

    VastaaPoista
  3. joooo ooon tossa mun hiihtolomallani :) eli 23 pvä tulen ;)

    VastaaPoista