maanantai 4. helmikuuta 2013

Hyvä Otsake.

 Tän tekstin alottaminen jotenki järkevästi oli nyt kauheen vaikeeta.
Kuitenkin.
Viime viikon olin torstaihin asti murun luona eli pe-to eli melkein niinku viikko! Piti olla keskiviikkoon mut sit tultiin kipeiks maanantai-tiistai välisenä yönä niin olin sitten torstaihin asti kun keskiviikkona oli vielä aika heikko olo. Ajattelin että perjantaina olis ollu koulussa jotain järkevää mutta eihän siellä edes ollut ketään eikä mitään, joten pikkasen ärsytti sitten että olisin voinut olla Imatralla vielä viikonlopun.
En sitten oikeastaan tehny mitään koko viikonloppuna. Olin salilla, kävin lenkkeilemässä, pesin neljä koneellista pyykkiä ja siivosin sekä tein hyvää ruokaa.
Perjantaina viestin yksinäisen leffaillan.





Siinä viikonlopun kuvia.

Tänään onkin sitten ollu aikamoinen päivä kun puoli yheksän aikaan aamulla lähin kämpiltä niin tulin vasta kymmenen aikaan illalla takasin, huh!
Meillä vaihtu tänään jakso joten normaali opiskelu tervetuloa ja hyvästi atto jakso. 
Aamu alkoi niinkin hyvin että nukuin pommiin, vaatehuoneesta paloi lamppu, kulmakynä oli kadoksissa sun muuta toisille pientä mutta miulle niiiin suurta :D
Onneks koulussa oli kivaa jos ei lasketa julmetonta päänsärkyä.
Koulusta suoraan lähin ettii töitä ja sainkin kierrettyä jo monta paikkaa.
Sit menin Maijaa vastaan täihin, käytiin kaupassa, seppälässä ja uudessa kahvilassa joka avattiin Heinolan torille ! :----)



Miulla oli Tytiltä joululahjaks saamassa Seppälän lahjakortissa vielä 7,50 ja onnistuin käyttämään kaiken, mukaan tarttui:



Pari paitaa, molemmat 3e/kpl !


kynsilakka 1e


sormus 0,50e

Hirveen kallista hei ;---) !

 
En muista millon oisin viimeks käyny kenenkään kanssa kunnolla ihan kahvilassa kahvilla joten tämä oli tosi kiva!

Kahvilta mentiin Maijan kaa heille ja siintä sitten kaheksaksi elokuviin kattomaan Vuonna 85, oli kyllä hyvä, niinkun odotinkin :)

Huomenna reenipäivä. Heti kun on tämmönen lepopäivä niin tulee kauheen saamanton ja laiska olo mutta onneksi huomenna pääsee taas rakkauspaikkaan. Kuntosali on nykyään kivempi paikka ku oma sänky ja se on ihan jees!
Mutta pitäähän ne lepopäivätkin olla ja tämä oli kyllä harvinaisen hyvä sellainen :---)

Hyvää yötä ihanaiset.

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! Mun on pakko hankkia itelleni tollanen sormus :)! Tykkän muuten tosi paljon sun murteesta! On jotenki virkistävää kun kirjoitat murteella :)

    http://bambiza.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon ! Ihana kuulla :---) Joo mie oon etelä-karjalasta kotosin niin ei tuosta murteesta raaski luopua, heh ;D

      Poista