keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Niin hyvää puuta.

Hellurei.

Aattelin nyt tulla kertomaan vähän paremmin kuulumisia.
Tällä hetkellä miulle ei kuulu mitään sen erikoisempaa muutaku et ootan tosi innolla perjantaita ja hiihtoloman alkua!
Viikko ilman Heinolaa, koulua, ihmisiä täällä, kaikkea! Mie niin nautin.
Oon koko loman Parikkalassa. Ens viikon puolivälissä saatan mennä käymään Imatrallakin kyllä. 
Heh, miusta on hassua kun meillä ei oo rakkaan kanssa kuukausipäivää ollenkaan tässä kuussa, vietetään sitä sitten 28pvä vaikka oikeesti se on 29pvä, ei kai sillä niin väliä olekkaan :D

Lomalla aion nukkua paljon, käydä salilla, nähä joitakin kavereita kenellä mahollisesti on aikaa, olla mummon luona ja semmosta, Kaikkee mihin ei yleensä viikonloppuna riitä aika kunnolla niin nyt aion pitää huolen siintä että vietän esim. just mummon kanssa enemmän aikaa

Perjantaina lähen täältä niin että oon Lahdessa puoli kuuden aikaan ja siintä sitten lähden Emman kanssa ajelemaan Etelä-Karjalaa kohti. Ihanaa ku ei tarvii tällä kertaa mennäkkää junalla ja saa vielä oikein mainiota matkaseuraa!

Eilen alotin taas salitreenin pienen tauon jälkeen. Olin tosiaan hetken poissa saliltakin kun oli sen verran ajateltavaa. Mutta onneksi treeni kulki yhtä hyvin kun aikasemminki, ei mitään ongelmaa! Kädet meni tosi hyvin, jaloissa hapotti hieman treenin jälkeen :--) 
Tosin miulla on aina se periaate että salilta ei lähetä silleen että ei oo paikat hapoilla, koska sehän on kaikista maailman paras tunne!

Jotkut on kyselleet tuosta treeniohjelmasta ja voisin nyt hieman kertoo siintä tähän enemmän:

Tää on siis tehty kokovartalo-ohjelmana mutta oon ite jaotellu sitä niin että kädet/jalat/muut

Jalat:
Jalkaprässi istuen - 3x15 painot nousee (+ 8)
Polven koukistus + polven koukistus maaten 3x15
Polven ojennus 3x15

Kyykyt 10kg - 3x15
17kg niin pitkään ku hyvältä tuntuu

Kädet:

Rintaprässi 3x15 (+8)
Ylä - ja alatalja 3x15
Ojentajapunnerrus - ja hauiskääntö taljassa 3x15
Vapaat painot
Pystypunnerrus 3x15

Vatsat & selkä + vartalonkierto

Että semmosta, ite tykkään kyllä tuosta tosi paljon ja varsinki se on kiva ku saa sitte ihan oman mielen ja tuntemuksen mukaan tehä!
Oon muuten löytäny pari tosi hyvää blogia, jos jotain kiinnostaa saliharrastus tai on harrastaja tai ihan muutenkin vaan niin kannattaa käydä lukasemassa: 


Ite oon ainakin ihan koukussa jo, varsinkin tuohon ensimmäiseen, oijoi!

Jos nyt jatketaan hetki vielä tässä saliaiheessa niin pakko kertoo et kattelin yhtenä päivänä noita vanhoja merkintöjä ja kuinka halusin joskus olla vaan LAIHA pelkkää luuta ja nahkaa. Kuinka se tavoite on siintä muuttunu! 



Ehkä saan nyt osan vihat niskaani mutta tällänen vartalo ei ainakaa itellä henkilökohtasesti oo mitenkään tavoittelemisen arvonen.

Kun taas ...




Ei liikaa lihaksia mutta ei kyllä liian vähänkään! :--)

Mutta jooo ... sieltä se tulee ajan kanssa.
Muuten tässä lähiaikoina nyt ei oo tapahtunu mitään kummosempaa. Koulu ei mee oikeen mitenkään eteenpäin. Mietin asioita tuossa viime viikonloppuna ja tajusin että kokonaisuudessaan tuosta mitä opiskellaann niin minuu kiinnostaa lähinnä puolet ja oikeastaan siitäkin vaan puolet. Eli tapahtumatekniikka ja siintä ääni ja se kasaushomma.

Tän kiinnostuksen puuttumisen takia oon jääny tosi paljon muista jälkeen ja koulunkäyntimotivaatio on aivan jossain muualla missä pitäisi.
Tulin sitten siihen tulokseen että jos ihmettä ei pään sisällä tapahdu niin haen tulevassa yhteishaussa taas vaiheeks uudelleen. Hakemiseen vaikuttaa myös se että oon sen verran muita jäljessä ja oppinu sen verran muista hitaammin että en kai pääse tekemään näyttöä muiden kanssa samaan aikaa joten se tarkottaa sitä että valmistumiseen menee enemmän kuin kolme vuotta aikaa.
Oon tietenkin vähän pettynyt itteeni että en saanu tästä oikein mitään otetta. Mutta toisaalta ei kai sille voi mitään jos ei vaan kiinnosta, että mielessä siintää aivan toiset jutut.
En oo nyt tosiaankaan varma mistään hakemisesta. Mutta jos haen niin oon miettinyt hakevani Ruokolahdelle Jaakkiman Kristilliseen opistoon lasten ohjaajaksi.
Haluisin käydä jonkun kolme vuotta kestävän peruskoulutuksen ja sen jälkeen hakisin Laajasalon opistoon opiskelemaan vuoden kestävää radiotoimittajan koulutusta. Se on sen verran kallis koulu että haluisin siinä vaiheessa olla jo työssäkäyvä ja itse tienaava ihminen.

Ihan pienenä osana hakemiseen vaikuttaa myös se että miun on oikeesti pakko päästä pois Heinolasta.
Mie haluun lähemmäs kotia ja kaikkee mahollista mikä miulla tuolla on.
Eikä tää oo enää ees reilua että joudun asumaan elämäni rakkaudesta näin kaukana, kyllä itekkin kärsisitte.

Mutta kaikki on nyt vielä mietinnässä ja tätä harkitaan tarkkaan.

Huh huh, nyt en ainakaan lomaksi ota koulusta mitäään stressiä mutta toki loman aikana on nämä hakemiset sun muut mietittävä. Mie haluisin vaan olla onnellinen, ja sitä mie en oo täällä ... Mie oon taas perjantaina onnellinen kun mie pääsen kotiin oman rakkaan luokse, mut sit mie en oo enää onnellinen ku mie tuun takas tänne, en vaan oo, vaikka kuinka yrittäisin.

Tähän hätään en keksi muuta semmoista kerrottavaa mikä nyt olis ollu jo kauemmin mielessä :---)
Hiihtoloman aikana koitan ottaa teille paljon paljon kuvia! Teen sitten varmaan erikseen koko viikosta postauksen ellei tule semmoisia tylsiä hetkiä että olis aikaa kirjotella.
Loppuun vielä pari kuvaa eiliseltä



 Ja muutama kuva viime viikonlopulta elämäni miehistä, tuitui!





I will always love you !

Nyt tää kävis nukkumaan, huomenna koulua, salipäivä (jess!!), loppusiivoukset ennen lomaa ja pakkailua, jos siinä ehtis vielä muutaman kaveruudenkin nähdä :---)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti