maanantai 18. helmikuuta 2013

Paluu.

Joo tosiaan blogi ja elämä kävi pienoisella tauolla ja nyt paluu entistä vahvempana takaisin!
Tosiaan mitään sen vakavampaa ei ollut. Piti vain ottaa pieni aikalisä :--)

Tulin just Imatralta. Olin koko viikonlopun kotona Parikkalassa ja juna jätti sitten eilen Imatralle kun ei ollu rahaa tilillä että oisin päässyt vielä eilen kotiin. Olin sitten murun luona yhen yön ja tän päivän toki ehittiin vielä olla yhessä. Menin Parikkalaan jo torstaina kun piti perjantai aamuna aikaisin lähtee Siirille laittamaan sen tukkaa kun oli Wanhojen tanssi päivä. Koko perjantai iltapäivä menikin oikeastaan koululla tansseja katellessa. Sitten vielä iltanäytös ja sitten lähdetittiin wanhojen jatkoille.

Lauantaina kulta tuli miun luokse, saatiin puhuttua kaikkia asioita läpi ja vihdoin kaikki on taas niinkun ennen. Tai no ei oikestaan ...vaan paremmin kun koskaan ennen! Uudelleen rakastuminen on ihaninta.
Hää toi miulle suklaata ja ystävänpäiväkortin ja vielä oli kirjottanu miulle kirjeenki. En oo ikinä saanu keneltäkään rakkauskirjettä, nyt sain :')

Oli oikein kiva viikonloppu ja semmosta. 
Joku päivä tässä lähiaikoina kerron teille vähän jutuista joita oon suunnitellu. Koska ehkä pian on tulossa taas suuria muutoksia elämään ... 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti