lauantai 18. toukokuuta 2013

nyt lasketaan jo tunteja ...

siihen että nää oman rakkaan huomenna pitkästä aikaa! 
Puol kuusi lähtee bussi ja sit pian oonkin jo Imatralla.

Tänään töissä tutustuin toiseen kesähommaani eli marketin puoleen. Olin siinä kassalla koko päivän ja oli ihan tosi mukavaa hommaa se! Tykkään kyllä olla ihmisten kanssa tekemisissä.
Päivä meni ihan älyttömän nopeesti, kuus tuntia tuntui ihan parilta tunnilta. Huomenna menee varmaankin ihan supernopeesti kun on pyhäpäivä. 
Töiten jälkee menin maijalle ja eetulle kattoo suomen pelii mut en jaksanu kattoo sitä edes loppuun, koska ruotsi. Menin kauppaan ostamaan ''supervaalentavan'' vaalennusaineen ja sainkin taas vähän oranssia pois mutta EN VIELÄKÄÄN KAIKKIA. Mitä ihmettä oikeesti? no sain ainakin tukkani pilalle jos en muuta että eihän tässä :--) !
Emma tuli miun luo ja jumitettiin tässä, käytiin hakee ruokaa hesestä hyi ja syötiin ja kuoltiin ähkyyn. No välillä saa syödä roskaruokaa!
Napsittiin miulle parit kuvat jotka laitan eteenpäin, mutta en nyt siintä mitään kerro viel enempää, hehe.
Nyt väsyttää ja on pakko käydä nukkumaan, aamulla taas ilosena töihin mutta sitten pääseekin jo reissuun :) 
Mie niin huokasen ku pääsen pois täältä,vaikka nyt meneekin muuten ihan hyvin, mut miun on oikeesti vaan pakko päästä hetkeks täältä pois. Ja on toi kuukauden erokin ollu jo aivan tarpeeks.






Pakko laittaa tänne kuva josta kyllä ite huomaan jotain muutosta mutta se on vielä niin pientä että nolottaa, mutta silti, tässä ... 


Tähän loppuun jotain aivan muuta:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti