keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Viime viikkoa!

Viime viikon olin murrun luona Imatralla ja oli oikein ihana viikko! Näin muutamia Imatran kavereita ja hengailin myös Karon kanssa! Olin myös mukana järjestämässä oikein onnistunutta tapahtumaa ;--)
Parasta kuitenkin oli vaan olla toisen kainalossa ja saada rakkautta ja päästä ikävästä<3
Otettiin aurinkoa, grillattiin, oltiin paljussa, syötiin hyvin, käytiin kävelyillä, syötii jätskii, käytii kaupoilla, nukuttii pitkää (tai no oikestaa mie kaikki ajat ku tommi oli koulussa), ja senku nautittiin vaa toistemme hulvattomasta seurasta ;D

















Sunnuntaina lähin sitte Imatralta takas tänne ja luulin kuolevani matkalle koska sain taas pahoinvointikohtauksen, huh huh, jos sen lääkäriajan ens viikolle sais!
Onneks ihana Emma toi miut Lahdesta Heinolaan <3
Oon järjestelly tätä kämppää tällä viikolla siihen kuntoon  että täällä on ensi viikolla kahen ihmiset tavarat, tilaa rupee jo olee kun sai nuo rotatkin nyt täältä uuteen kotiin ja häkin viemästä tilaa.
Täällä on ollu ihan helvetin kuuma viime päivinä niinku varmaan ihan kaikkialla muuallakin ja oonkin ottanut aurinkoa aika paljon. Tänään hoidin asioita ja kävin hakemassa varaamani paidan Seppälästä viikonlopun pirskeitä varten en vielä kuvaillu sitä tänne mutta kyllä viikonlopulta tulee varmasti kuvia! 
Huomenna lähen jo aamupäivällä Parikkalaan ja sunnuntaina pois. Ens viikolla pääseekin sitten taas töihin :) !
Ja ens viikon torstaina tosiaan se muuttokin, hui <3
Eipä miulla muuta tällä kertaa, kirjottelen sitten taas viiikonlopun jälkeen kun on jotain kerrottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti